Zij zorgen ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit. Op die manier blijven de leerlingen niet alleen in contact met hun vrienden, maar kunnen ze ook actief de lessen blijven meevolgen. Bednet is bovendien gratis, zowel voor het gezin als voor de school.

Uit solidariteit nemen heel wat basisscholen, middelbare scholen en zelfs bedrijven deel aan de nationale pyjamadag. Ook de allerkleinsten van het Stedelijk Kinderdagverblijf Panukkel uit Oostende hielden de hele dag hun pyjama aan. Zelfs de werknemers bleven niet gespaard, ook zij mochten hun pyjama de hele dag aanhouden tijdens het uitoefenen van hun job.

(JRO)

Zij zorgen ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit. Op die manier blijven de leerlingen niet alleen in contact met hun vrienden, maar kunnen ze ook actief de lessen blijven meevolgen. Bednet is bovendien gratis, zowel voor het gezin als voor de school. Uit solidariteit nemen heel wat basisscholen, middelbare scholen en zelfs bedrijven deel aan de nationale pyjamadag. Ook de allerkleinsten van het Stedelijk Kinderdagverblijf Panukkel uit Oostende hielden de hele dag hun pyjama aan. Zelfs de werknemers bleven niet gespaard, ook zij mochten hun pyjama de hele dag aanhouden tijdens het uitoefenen van hun job. (JRO)