HWP-zaakvoerder Ben Van den Keybus diep getroffen door overlijden drummerThe Gibson Brother

The Gibson Brothers op het podium in juni 2017 tijdens het persmoment in Het Witte Paard, met rechts de betreurde Patrick. © PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Vorige zaterdag overleed Patrick Francfort op 64-jarige leeftijd in Parijs. De drummer van The Gibson Brother stierf aan de gevolgen van corona. Hij kwam vaak naar Het Witte Paard in Blankenberge.

Ook in onze provincie West-Vlaanderen waren The Gibson Brothers geen onbekenden. Chris, Alex én Patrick kwamen vaak optreden in onze provincie. Ze waren ook heel goed thuis in Het Witte Paard in Blankenberge, waar ze tijdens de zomer van 2011 méér dan twee maanden op het podium stonden. The Gibson Brothers waren ook tijdens de zomer van 2017 present in Het Witte Paard. Ben Van den Keybus, zaakvoerder van Het Witte Paard, kan nog altijd niet geloven dat drummer Patrick van The Gibson Brothers er niet meer is. “Ze waren hier thuis”, zucht hij. “Ik ken de broers door en door. We maakten heel wat mooie momenten mee. Waren ze hier, dan gingen we zelfs samen tennissen. Ik ben met hen ook veel op locatie geweest naar o.a. Antwerpen, enz. Patrick was een super lieve man. En dat zoiets dan moet gebeuren door corona. Ik ben er het hart van in”, besluit hij. (PADI)

Ben Van den Keybus tussen The Gibson Brothers tijdens de show in 2011.
Ben Van den Keybus tussen The Gibson Brothers tijdens de show in 2011.© Wim Dezutter

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten