Dit huis is een idee van Ria Vandaele, hoofd maatschappelijk werk en sociale dienst van de gemeente, die in 2016 een subsidiedossier indiende bij de Nationale Loterij. An-Sofie Vaernewyck, maatschappelijk werker en kersverse mama, is de drijvende kracht achter dit inloophuis.

In het huis voorziet men een integrale dienstverlening voor ouders en kinderen. Je kan er informatie opvragen, maar ook simpelweg een bezoekje brengen met de kinderen. Je kan er de babybox ophalen, maar ook de geboortecheque. Tegen een kleine vergoeding kan je er tweedehandsspeelgoed ontlenen, maar ook ter plaatse de kinderen ermee laten spelen. Je vindt er eveneens een ruilhoek voor tweedehandskledij en straks misschien ook nog een pamperbank.

(LDE)

Dit huis is een idee van Ria Vandaele, hoofd maatschappelijk werk en sociale dienst van de gemeente, die in 2016 een subsidiedossier indiende bij de Nationale Loterij. An-Sofie Vaernewyck, maatschappelijk werker en kersverse mama, is de drijvende kracht achter dit inloophuis.In het huis voorziet men een integrale dienstverlening voor ouders en kinderen. Je kan er informatie opvragen, maar ook simpelweg een bezoekje brengen met de kinderen. Je kan er de babybox ophalen, maar ook de geboortecheque. Tegen een kleine vergoeding kan je er tweedehandsspeelgoed ontlenen, maar ook ter plaatse de kinderen ermee laten spelen. Je vindt er eveneens een ruilhoek voor tweedehandskledij en straks misschien ook nog een pamperbank. (LDE)