Houtlandse Benjamins brengen kerstconcert in rusthuis

© foto JS
Redactie KW

De Houtlandse Benjamins, het orkest dat onder de grote koepel van De Jongelingskring valt, heeft zijn jaarlijkse kerstconcert in het woonzorgcentrum Sint-Augustinus gebracht.

Johan Vandenberghe, huisfotograaf van de harmonie, zette de groep op de foto. Het optreden onder de leiding van dirigent Jasmien Vandewalle viel bij de bewoners van het rusthuis uitstekend in de smaak.

De Houtlandse Benjamins bestaat als orkest uit jonge muzikanten vanaf zes maanden speelervaring. Het is de bedoeling hen ervaring te laten opdoen in het samen musiceren. De repetities hebben plaats op zondagochtend van 9 tot 10.15 uur in zaal ‘t Centrum in de Beerstraat. Ouders die hun muzikale kinderen willen inschrijven voor het gezelschap kunnen dat doen via houtlandsebenjamins@gmail.com. Uiteraard wordt er voor een gemoedelijke sfeer gezorgd, waardoor de drempel laag blijft. Af en toe hebben er, naast het repeteren en concerteren, activiteiten plaats om de banden onder de leden aan te halen. Op de foto de goedgemutste jonge muzikantjes in het woonzorgcentrum.

(JS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier