House Of Talents Kortrijk brengt 20.000 mondmaskers naar ziekenhuizen en zorginstellingen

House of Talents brengt 20.000 maskers naar zorginstellingen in het hele land. © Getty Images
Redactie KW

Er is overal een schaarste aan mondmaskers, zeker van het bekende FFP2-type. Bij dienstengroep House of Talents een signaal om in actie te schieten.

Directie en management staken de koppen bij elkaar en besloten een flink stuk van hun vergoeding af te staan voor de aankoop van maskers. Een som die door House of Talents nog eens werd verdubbeld. Zo komen er maandag 6 april maar liefst 20.000 FFP2-mondmaskers aan op het hoofdkantoor in Kortrijk. Deze zullen over het hele land gratis aan ziekenhuizen en zorginstellingen bezorgd worden.

House of Talents heeft een hart voor de zorg. “Met Care Talents, onze divisie gespecialiseerd in zorgprofielen, staan we met beide voeten in de sector”, geeft Steve Rousseau, CEO van de groep aan. “Toen we hoorden over het tekort aan mondmaskers, hebben we dan ook gelijk onze contacten aangesproken in de zoektocht naar bijkomende bescherming. Met succes dus.”

Witte MINI-brigade op pad

De witte MINI’s waarmee de Care Talents zich verplaatsen, zijn een vertrouwd beeld in de straten. “Onze medewerkers zullen de mondmaskers immers doorheen het hele land gratis bedelen aan de zorginstellingen en ziekenhuizen, waar zij werkzaam zijn” , geeft Steve mee. De gezondheid en veiligheid van het zorgpersoneel primeert en zij leveren op dit moment titanenwerk. Daarvoor kunnen ze niet genoeg in de bloemetjes gezet worden. Wij hopen met deze kleine bijdrage toch enig verschil te maken, hun gezondheid te waarborgen en de ergste nood te ledigen”, besluit Steve.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier