Hot Marijke zo goed als werkloos in deze coronatijden: “Weinig tot geen klanten”

Hot Marijke ziet op dit moment weinig tot geen klanten. © Benny Proot
Olivier Neese

Het coronavirus treft ook niet-alledaagse sectoren, zoals de prostitutiewereld. “Ik zie op dit moment weinig tot geen klanten”, zegt Hot Marijke.

“Ik wou net beginnen aan een middagdutje”, lacht Hot Marijke uit Knokke-Heist als we haar bellen. Maar het is tekenend voor de kalmte in haar sector. “De laatste week heb ik weinig tot geen klanten gezien”, geeft ze toe. “De mensen blijven weg uit schrik én sluiten zich thuis op. Zelfs vrijgezellen blijven gewoon thuis.”

Zelf wil ‘s lands bekendste prostituee blijven werken. “Als er een klant belt, dan mag die zeker langskomen. Uiteraard neem ik ook enkel voorzorgen: er moest zoals steeds voor- en achteraf gedoucht worden, er wordt niet gekust en ik let ook extra op de (hand)hygiëne.”

Gelukkig voor Hot Marijke biedt ze ook andere diensten aan, zoals live sexcam en dergelijke. “Nu de mensen sowieso thuis moeten blijven, hoop ik dat de mensen de weg vinden naar mijn website of mijn films op Telenet. Anders zal het een heel kalme periode worden… Hopelijk is dit een momentopname.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.