Horecazaak Bonnie & Clyde alweer over te nemen

Bonnie & Clyde staat te koop.© Foto Kurt
Bonnie & Clyde staat te koop.© Foto Kurt
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Chef Nieuws

Horecazaak Bonnie & Clyde op de Marktplaats in Lichtervelde staat te koop. Het restaurant opende pas anderhalf jaar geleden de deuren, maar gaat nu op zoek naar een overnemer.

Voor Bonnie & Clyde de deuren opende aan de Martplaats in Lichtervelde, was het pand met huisnummer 11 net geen kwarteeuw lang de thuisbasis van het bekende De Notelaar. Omdat de keuken te klein geworden was, verhuisden zaakvoerders Tom Maddens en Karolien Jonckheere naar de Marktstraat, waar ze traiteur- en cateringdienst Huys 54 uit de grond stampten.

Birgit Vanacker en Philip De Cubber namen de zaak over en herdoopten die tot Bonnie & Clyde, naar hun gelijknamige zaak in het Oost-Vlaamse Ninove. Bonnie & Clyde was echter geen lang leven beschoren, want anderhalf jaar nadat ze in mei 2019 de deuren opende, staat het restaurant al over te nemen. Wanneer de horeca na de lockdown mag heropenen, zal Bonnie & Clyde dicht blijven.

“De zaak is inderdaad over te nemen, maar meer wil ik daar niet over kwijt”, zegt Philip De Cubber. “Er zijn oppervlakkige gesprekken aan de gang, maar een overnemer hebben we nog niet gevonden.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten