https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Horecaman Guido Van Coillie (70) overleden

Guido Van Coillie. © GF
Redactie KW

In Brugge is de gekende horecaman Guido Van Coillie overleden op 70-jarige leeftijd. Guido was vooral gekend in horecamiddens, maar werkte ook een tijd als bootjesman.

Guido Van Coillie werd geboren op 4 januari 1951 en is vorige week overleden in het AZ Sint-Jan. De man runde van 1972 tot 1985 samen met zijn echtgenote Ingrid De Grande de horecazaak Laurent in de Steenstraat. Hij had de zaak overgenomen van zijn zus Arlette. De zaak was van heinde en verre gekend voor het ambachtelijk ijs dat in huis gemaakt werd door de familie Marcantuoni. Na de Laurent ging Guido enkele jaren aan de slag in de Passage en nog later werkte hij als bootjesman op de Brugse reien.

Guido was goed gekend in Brugse horecamiddens. Hij was graag gezien in Brugge en stond steeds garant voor een portie ambiance. Hij had één dochter Julie en drie kleinkinderen. Het afscheid vindt vrijdag 17 september plaats in de aula van het Uitvaartcentrum Verlinde in Sint-Andries. (SR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten