Ze zijn actief met Hof ter Doest in Lissewege, de Njord in Zeebrugge en Vijfwege in Vlissegem-De Haan en lanceerden hun eigen gin Nordlys en recent ook nog hun eigen tonic. Sinds vrijdagavond zijn alle zaken dicht en ging de familie die al steeds inventief is op zoek naar alternatieven. Ze willen hun eigen gekweekt vlees ook verder verkopen en zijn nu gestart met hun Butchers Ter Doest waar je ribstuk, lamskroon en droge worstjes kan kopen. In Lissewege is er immers ook geen slagerij meer en moeten de inwoners anders al gemakkelijk naar Brugge om vlees te halen.

Ze pakken ook uit met afhaalgerechten die voordien telefonisch kunnen besteld worden. De vleesgerechten worden op het houtvuur bereid. Het Hof ter Doest is al jaren een begrip in de horecasector. Jaren geleden was Koning Albert er een regelmatige klant. Hij kwam er regelmatig met zijn moto langs voor een etentje en vierde er ook ooit de jaarovergang. (SR)

Ze zijn actief met Hof ter Doest in Lissewege, de Njord in Zeebrugge en Vijfwege in Vlissegem-De Haan en lanceerden hun eigen gin Nordlys en recent ook nog hun eigen tonic. Sinds vrijdagavond zijn alle zaken dicht en ging de familie die al steeds inventief is op zoek naar alternatieven. Ze willen hun eigen gekweekt vlees ook verder verkopen en zijn nu gestart met hun Butchers Ter Doest waar je ribstuk, lamskroon en droge worstjes kan kopen. In Lissewege is er immers ook geen slagerij meer en moeten de inwoners anders al gemakkelijk naar Brugge om vlees te halen. Ze pakken ook uit met afhaalgerechten die voordien telefonisch kunnen besteld worden. De vleesgerechten worden op het houtvuur bereid. Het Hof ter Doest is al jaren een begrip in de horecasector. Jaren geleden was Koning Albert er een regelmatige klant. Hij kwam er regelmatig met zijn moto langs voor een etentje en vierde er ook ooit de jaarovergang. (SR)