Hoog bezoek met tweedehandskledij in Sportcampus Lange Munte

© Foto TV
Redactie KW

Dinsdag bracht basketbalicoon Ann Wauters sportkledij binnen in Sportcampus Lange Munte. Reden? De sportkledij wordt verwerkt voor het sportkledijfonds van Sportplus vzw.

De Kringloopwinkel organiseert dit jaar opnieuw een grote inzameling van sportkledij, samen met de Gezinsbond, atletiekvereniging Koninklijk Kortrijk Sport Atletiek en de stad Kortrijk. Tijdens de Guldensporenmeeting op sportcentrum Wembley kan je tussen 18 en 21 uur je oude sportkledij afgeven. Is het voor jou niet mogelijk om op dat ogenblik je kledij te brengen, dan kan je nog steeds terecht in de Kringloopwinkel zelf van maandag tot zaterdag van 9.30 to 17.30 uur. Het kan ook nog tot eind juni – tijdens de openingsuren – in de Sportcampus Lange Munte.

Ann Wauters, basketbalicoon en ambassadeur voor de Europese Sportstad Kortrijk, toonde alvast het voorbeeld en bracht haar sportkledij binnen in de Sportcampus Lange Munte. De ingezamelde kledij wordt verwerkt door de kringloopwinkel en te koop aangeboden vanaf 25 augustus. De opbrengst gaat volledig naar het sportkledijfonds van vzw Sportplus.

(PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier