Hoofdprijzen eindejaarsactie Meulebeke worden zondag uitgereikt

Er waren enkel tevreden gezichten te zien tijdens de trekking van de winnende loten van de eindejaarsactie van de Meulebeekse handelaars.

Burgemeester Dirk Verwilst, Pieter Lamon, Bea Stock, Ronny Soenens, Rita De Costere, Ellen Lammertijn, Carine Colombien, Annelies Van Daele en Joris Veys zorgden voor de trekking van de winnaars. (foto Luc)

De eindejaarsactie werd op het getouw gezet door een prima samenwerking tussen Unizo, Markant, Op Stap en het gemeentebestuur. Tijdens de kerstmarkt werden er reeds 137 gelukkigen getrokken uit de toen 50.000 ingediende loten. De winnaars ontvingen een waardebon van 25 euro. De loten werden terug in de grote trommel gestopt voor de grote trekking van 130 waardebonnen van 50 euro en drie hoofdprijzen, respectievelijk 2.000, 1.000 en 500 euro, eveneens in waardebonnen.

In totaal werden er iets meer dan 120.000 loten binnengebracht, goed voor een gewicht van 160 kg. “Een groot succes aldus Unizo-voorzitter Ronny Soenens als men weet dat er in totaal 138.000 loten aan de handelaars en winkeliers werden uitgedeeld. Dit betekent concreet dat ieder gezin in Meulebeke zo’n 30 loten binnenhaalde.”

De winnaars worden per brief op de hoogte gebracht. De drie hoofdprijzen worden zondag 19 januari om 10 uur overhandigd in het gemeentehuis. (LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.