De band werd gevormd in 2016 en ging in 2017 in de huidige bezetting echt van start. Dit resulteerde in drie drukke jaren met veel shows in binnen- en buitenland. Op die manier werd er gebouwd aan een stevige live reputatie. Alles gebeurt op een organische, koppige en volhardende manier.

De muziek kun je het best omschrijven als een combinatie van grunge en progressieve rock. Beide komen samen in een gebalanceerd geheel dat zich niet in een hokje laat duwen en graag experimenteert met wave en metal invloeden.

De voorbereidingen voor de opnames van de nieuwe plaat zijn gestart. Als alles goed loopt, komt de nieuwe plaat uit begin 2021.

(TD)

De band werd gevormd in 2016 en ging in 2017 in de huidige bezetting echt van start. Dit resulteerde in drie drukke jaren met veel shows in binnen- en buitenland. Op die manier werd er gebouwd aan een stevige live reputatie. Alles gebeurt op een organische, koppige en volhardende manier.De muziek kun je het best omschrijven als een combinatie van grunge en progressieve rock. Beide komen samen in een gebalanceerd geheel dat zich niet in een hokje laat duwen en graag experimenteert met wave en metal invloeden.De voorbereidingen voor de opnames van de nieuwe plaat zijn gestart. Als alles goed loopt, komt de nieuwe plaat uit begin 2021.(TD)