Sinds december 2018 verblijft de Bissegemse Elvire Degeetere in woonzorgcentrum Biezenheem in Bissegem. Momenteel zijn de woonzorgcentra gesloten door de maatregelen in verband met corona. Hoewel Elvire - net als de andere bewoners van woonzorgcentra - momenteel geen bezoek mag ontvangen, blijft ze positief. Ze zei deze week aan haar familie dat ze tijdens de oorlog 18 maanden weg was van iedereen en dat dit ook lukte.

Naaien is altijd de hobby van Elvire geweest. Haar naaimachine staat nog steeds op haar kamer. "In plaats van te klagen, stikt ze momenteel mondmaskers", vertelt haar kleindochter Kathy Verschelde. "Ik ben preus dat ik haar kleindochter ben", zegt ze.

Sinds december 2018 verblijft de Bissegemse Elvire Degeetere in woonzorgcentrum Biezenheem in Bissegem. Momenteel zijn de woonzorgcentra gesloten door de maatregelen in verband met corona. Hoewel Elvire - net als de andere bewoners van woonzorgcentra - momenteel geen bezoek mag ontvangen, blijft ze positief. Ze zei deze week aan haar familie dat ze tijdens de oorlog 18 maanden weg was van iedereen en dat dit ook lukte.Naaien is altijd de hobby van Elvire geweest. Haar naaimachine staat nog steeds op haar kamer. "In plaats van te klagen, stikt ze momenteel mondmaskers", vertelt haar kleindochter Kathy Verschelde. "Ik ben preus dat ik haar kleindochter ben", zegt ze.