Deze week u kon hier al het levensverhaal lezen van Roger. Hij verblijft sindskort in een woonzorgcentrum in Kortrijk, maar toch komt hij nog tweemaal per week naar zijn vertrouwde appartement in de Vanackerestraat in Wevelgem. Op 21 januari 1920 werd hij even verderop geboren in de Menenstraat. "Ik ben exact 36.525 dagen oud", glundert Roger, die een groot deel van zijn leven doorbracht tussen de cijfers.

Op de foto staat Roger met zijn dochter, zoons, schoonzoon, schoondochters, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Er waren 76 genodigden.

Deze week u kon hier al het levensverhaal lezen van Roger. Hij verblijft sindskort in een woonzorgcentrum in Kortrijk, maar toch komt hij nog tweemaal per week naar zijn vertrouwde appartement in de Vanackerestraat in Wevelgem. Op 21 januari 1920 werd hij even verderop geboren in de Menenstraat. "Ik ben exact 36.525 dagen oud", glundert Roger, die een groot deel van zijn leven doorbracht tussen de cijfers.Op de foto staat Roger met zijn dochter, zoons, schoonzoon, schoondochters, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Er waren 76 genodigden.