Aan het Grootseminarie langs de Potterierei maakte de heilige man tijd om de vele honderden kinderen te begroeten. Ze mochten aan de zwarte pieten hun gekleurde tekeningen afgeven. De Scoutsharmonie Sint-Leo zorgde voor de muzikale noot. De Sint en de Pieten stapten in het reienbootje dat vanaf de kant gevolgd werd door een massa volk.

Het ging richting Stadhuis op de Burg waar hij de kinderen mocht toespreken en verwelkomd werd door het Brugse stadsbestuur. Het ganse plein was volledig vol gelopen. Daarna mocht de Sint instappen in de koets met witte schimmel om richting Zand te rijden gevolgd door de vele gezinnen.

In het Concertgebouw was er nog de zotte pietenshow. De organisatoren van de Gezinsbond Brugge zijn tevreden met de grote opkomst. Het bleef gelukkig de ganse namiddag droog.

(SR)

Aan het Grootseminarie langs de Potterierei maakte de heilige man tijd om de vele honderden kinderen te begroeten. Ze mochten aan de zwarte pieten hun gekleurde tekeningen afgeven. De Scoutsharmonie Sint-Leo zorgde voor de muzikale noot. De Sint en de Pieten stapten in het reienbootje dat vanaf de kant gevolgd werd door een massa volk. Het ging richting Stadhuis op de Burg waar hij de kinderen mocht toespreken en verwelkomd werd door het Brugse stadsbestuur. Het ganse plein was volledig vol gelopen. Daarna mocht de Sint instappen in de koets met witte schimmel om richting Zand te rijden gevolgd door de vele gezinnen. In het Concertgebouw was er nog de zotte pietenshow. De organisatoren van de Gezinsbond Brugge zijn tevreden met de grote opkomst. Het bleef gelukkig de ganse namiddag droog. (SR)