Holiday Suites opent nieuwe vakantieresidentie in Nieuwpoort

Zo zal een vakantieverblijf voor vijf personen in Nieuwpoort eruitzien. (foto Holiday Suites)
Redactie KW

Op vrijdag 5 april opent Holiday Suites in Nieuwpoort een vijfde vakantieresidentie aan de Belgische kust. De residentie aan de Brugse Steenweg start met 48 vakantieverblijven, maar zal er tegen eind dit jaar 96 omvatten.

De nieuwe vestiging van Holiday Suites biedt nieuwe, moderne verblijven met een volledig uitgeruste keuken, flexibele verblijfsdata, dankzij de digitale receptie, en een kindvriendelijk domein met speelplein. Er zijn ook tal van faciliteiten aanwezig, zoals een verwarmd binnenzwembad, stoombad en sauna.

De nieuwe vakantieresidentie telt 48 vakantieverblijven voor twee tot zeven personen. Tegen eind dit jaar zal het vakantiedomein 96 verblijven omvatten. Er zijn ook vakantiestudio’s voorzien die toegankelijk zijn voor mindervaliden. De Nieuwpoortse vestiging bevindt zich aan de Brugse Steenweg, bij het binnenkomen van Nieuwpoort vanuit Sint-Joris.

Vier nieuwe vestigingen

Holiday Suites, met hoofdkantoor in Oostende, biedt sinds 2011 vakantieverblijven aan in België en Frankrijk. Begin dit jaar waren er acht bestemmingen en 508 verblijven, maar in januari opende een vestiging aan het Klein Strand in Jabbeke, in april volgt Nieuwpoort en in juni komen er nog twee residenties bij in Frankrijk: Boulogne-sur-Mer aan de Noord-Franse Opaalkust en Vence, de eerste bestemming van Holiday Suites aan de Côte d’Azur. Dat zal het totaal op 841 vakantieverblijven brengen. Eerder startte de groep al vier vakantieresidenties aan onze kust (Westende, De Haan, Blankenberge en Zeebrugge), drie aan de Franse Opaalkust en één in Limburg.

(HH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.