Hoevewinkel Evelien vind je voortaan in de Komenseweg: “Alles is ambachtelijk lekkers van bij ons”

Evelien houdt de keten van land tot bord zo kort mogelijk. © EG
Redactie KW

Al jaren staat Hoeve Evelien voor een authentieke ambachtelijke boerderij en hoevewinkel. Sinds kort verhuisde de winkel van de Kortewildestraat naar de Komenseweg in Hollebeke.

“Alle producten die je in ons assortiment kunt vinden, zijn zo vers en duurzaam mogelijk. Daarnaast zijn al onze producten van de kwaliteit die je verwacht van een ambachtelijke onderneming”, vertelt Evelien Taverne die getrouwd is met Frank Verstraete en mama van de 20-jarige tweeling Emiel en Michiel. “Eerder hadden we de hoevewinkel in de Kortewildestraat in Hollebeke, maar sinds enige tijd langs de Komenseweg in Hollebeke. Het voordeel is dat er voor de hoevewinkel een ruime parking is. Al 35 jaar kweken we op onze eigen boerderij met veel liefde en plezier allerlei groenten en aardbeien hier in Hollebeke. Samen baten wij ook een bijhorende hoevewinkel uit. In onze gezellige hoevewinkel vind je een groot en divers aanbod aan verse lokale producten. We houden de weg van onze hoeve naar je bord zo kort mogelijk. Op die manier kunnen we verse hoeveproducten van hoge kwaliteit aanbieden. Daarnaast is deze manier van werken ook heel wat beter voor het milieu, omdat er minder transport en amper inpakmateriaal nodig is.”

Hoeve Evelien heeft sinds enkele jaren ook het kwaliteitslabel streek- en hoeveproducten in de wacht gesleept. “Zo kun je er zeker van zijn dat we echte streek- en hoeveproducten van hoge kwaliteit in onze winkel hebben. Alles is dus ambachtelijk lekkers van bij ons.” De winkel is open op dinsdag, woensdag en donderdag van 9 tot 18 uur, vrijdag van 9.30 tot 18 uur, zaterdag van 9 tot 17 uur en zondag van 10 tot 12 uur. Gesloten op maandag. (EG)

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier