Hoevewinkel Bij Delmotjes isMeulebeeks ambassadeur ‘Ik koop lokaal’

Karin Baekelandt in haar hoevewinkel.© foto Luc
Karin Baekelandt in haar hoevewinkel.© foto Luc
Redactie KW

Voor de derde keer ging Ondernemerscentra West-Vlaanderen met de campagne ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’ op zoek naar ambassadeurs. Meer dan 400 winkeliers schreven zich in. 52 winkeliers werden door hun klanten verkozen tot ambassadeur. Een van hen is Hoevewinkel Bij Delmotjes uit de Oude Pittemstraat 58.

In 2014 zetten Steven Delmotte (52) en zijn echtgenote Karin Baekelandt (46) hun landbouwbedrijf stop om over te schakelen naar een thuisverkoopwinkel. “We willen vooral oogstverse hoeve- en streekproducten aanbieden via de korte keten”, steekt Karin Baekelandt van wal. “Als consument krijg je dan steeds superverse en kwaliteitsvolle producten op je bord. In de loop van de jaren hebben we ook gewerkt aan een ruim assortiment van West-Vlaamse streekproducten. Naast groenten en fruit vindt men bij ons een grote keuze aan zuivelproducten maar ook vlees, honing en eieren.”

Soort test

“Ik nam voor de allereerste keer deel aan deze campagne. De deelname betekende een test hoe onze klanten reageren op de kwaliteit van onze producten. Door de coronatoestanden hebben heel wat mensen de weg naar de lokale winkel gevonden. Het is opmerkelijk hoeveel mensen elkaar hier terugvinden.”

“Deze titel van ambassadeur betekent voor ons een erkenning voor de inzet van ons volledig gezin. We danken al onze trouwe klanten en beloven dat deze titel een stimulans is om de ingeslagen weg verder te bewandelen”, besluit Karin.

Leden van de Gezinsbond genieten er een korting van 2 procent. Per aankoop van 10 euro ontvang je een stempel; 12 stempels zijn goed voor een gratis colli van de week. (LB)

Hoevewinkel Bij Delmotjes is open van maandag tot woensdag van 10 tot 12 en van 13.30 tot 18.30 uur. Op donderdag is de winkel gesloten. De vrijdag is de winkel open van 9 tot 12 en van 13 tot 18.30 uur, op zaterdag van 9 tot 12 en van 13 tot 18 uur, op zondagvoormiddag van 9 tot 12 uur.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.