Hoeve Ter Kerst in Gits mag 15 kaarsjes uitblazen, nieuwe zaal De Schuure geopend

Op de foto zien we uiterst links directeur Koen Staelens en uiterst rechts coördinator Henk Fiey samen met enkele keuken- en zaalmedewerkers van dit project. (foto EVG)
Redactie KW

Hoeve Ter Kerst blaast 15 kaarsjes uit en viert dit met de opening van hun nieuwe feestzaal ‘De Schuure’. De naam verwijst naar de voormalige bestemming van de zaal en de nabijheid van de paardenpiste voor hypotherapie.

“Het project Hoeve Ter Kerst gaat 15 jaar terug en is niet meer te vergelijken met waar we nu staan. We zijn geëvolueerd naar een locatie van 16 hectare groot waar zowel gezinnen, scholen, fietsers, verenigingen en bedrijven graag halt houden. Onze voornaamste troeven zijn onze dieren, de recreatiemogelijkheden, het bijzonder mooie eetcafé met dagverse specialiteiten en vanaf nu dus ook deze prachtig ingerichte feestzaal“, vertelt de terecht trotse directeur, Koen Staelens.

Zaal huren

“Voor de horeca algemeen was de coronapandemie een serieuze domper maar het team van Hoeve Ter Kerst bleef zich enthousiast focussen op de toekomst na corona. We beslisten om ervoor te gaan en de voormalige schuur voor paarden een nieuwe, hedendaagse bestemming te geven die aansluit bij ons concept hier op Hoeve Ter Kerst. De smaakvol ingerichte feestzaal kan afgehuurd worden voor onder andere communies, babyborrels of rouwmaaltijden. We schakelden voor heel wat opknapwerken de mensen van Mariasteen in die schitterend werk geleverd hebben. Wie ons interieur wil bekijken of wil reserveren, kan dat op onze site www.hoeveterkerst.be . ”, gaat de directeur verder.

Horeca met een hart

“Onze medewerkers vormen het kloppend hart van dit project en dat is voelbaar voor onze klanten. Ze zetten zich dagelijks in om klantvriendelijk te zijn en extra lekkere gerechten te serveren. Zij zetten ons sociaal tewerkstellingsproject nog meer in de spotlights en daar zijn we enorm fier op. We roepen dan ook iedereen op die graag binnen de horeca werkt om ons team te vervoegen. We zijn steeds op zoek naar teamcoaches voor in de zaal en de keuken. Onze werkomgeving bezorgt je gegarandeerd ‘oprechte’ jobvreugde”, verzekert directeur Koen Staelens samen met coördinator Henk Fiey. (EVG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier