Restaurant Hobo’s in Waregem koppelt twintig jarig bestaan aan acties voor het goede doel

Frederiek Vandenberghe en mixoloog Tim Veys brengen drie zelfgemaakte spirits op de markt te brengen. © (foto HDV)
Redactie KW

Restaurant Hobo’s aan de Wortegemseweg 51 mag eind dit jaar twintig kaarsjes uitblazen en dat willen Miyoshi Hobe en Frederiek Vandenberghe niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan.

“Om onze verjaardag extra in de verf te zetten, besloten we om drie zelfgemaakte spirits op de markt te brengen“, opent Frederiek. “Samen met mixoloog Tim Veys leveren we vanaf heden drie topproducten af: een gin op basis van de exotische vrucht van Boeddha’s hand, een vermouth gemacereerd op een vat van het presigieuze ‘Chateau La Marzelle’ en een limoncello op basis van de zeste van Italiaanse citroenen. De spirits worden verkocht in een luxebox en zijn ook te verkrijgen in ons stadscafé Den Hemel in de Stationsstraat 119.”

Steun aan ‘Super Krachtig Lekker’

“Ook dit jaar nemen we deel aan Waregem Culinair (op 11 november in de nieuwe hoofdtribune op de Waregemse Hippodroom, red.)”, vervolgt Miyoshi. ” Naast allerlei kleine gerechtjes zullen we er ook onze spirits te koop aanbieden. Een deel van de opbrengst gaat naar ‘Super Krachtig Lekker’, een organisatie die kindjes met kanker helpt aan betere voeding en fondsen inzamelt om mee te helpen aan de financiering van een nieuwe keuken in het UZ Gent.

We steunen de organisatie ook door op zaterdag 14 december éénmalig op zaterdagavond op te zijn. We serveren een all-inmenu voor honderd euro en de opbrengst gaat integraal naar ‘Super Krachtig Lekker’. Ons personeel werkt die avond gratis.”

(PPW)

Alle info op www.hobos.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier