De Sint zal de Brugse kinderen toewuiven vanop het water. Om 13.30 uur vaart zijn boot van bij de Potterierei de stad in. Scoutsharmonie Sint-Leo stapt samen met de kinderen langs de oevers mee met het vrolijke gezelschap, helemaal tot bij de Burg. Daar vergast Jeugdkoor Fioretti met alle jonge toehoorders de Sint op de mooiste Sinterklaasliedjes. Iedereen is welkom om dan samen met de Scoutsharmonie de Sint in zijn koets te begeleiden langs de verkeersvrije winkelstraten naar het Concertgebouw. Vanaf 15.30 uur kan je daar de spetterende Zotte Pietenshow van vzw Artbij meepikken.

De Sint laat alvast weten dat de Pieten die hem in Brugge vergezellen zwart zijn, maar niet pikzwart. Op die manier probeert de Goedheilige Man de discussie die op sommige plaatsen woedt omtrent zijn knechten buiten de stadsmuren te houden.

Voor gezinnen die lid zijn van de gezinsbond kost een ticket voor de show in het Concertgebouw 6 euro, niet-leden betalen 9 euro. De dag zelf kosten alle tickets 9 euro. Kaarten zijn te bekomen via www.gezinsbondgewestbrugge.be/sint.

(PM-foto Davy Coghe)

De Sint zal de Brugse kinderen toewuiven vanop het water. Om 13.30 uur vaart zijn boot van bij de Potterierei de stad in. Scoutsharmonie Sint-Leo stapt samen met de kinderen langs de oevers mee met het vrolijke gezelschap, helemaal tot bij de Burg. Daar vergast Jeugdkoor Fioretti met alle jonge toehoorders de Sint op de mooiste Sinterklaasliedjes. Iedereen is welkom om dan samen met de Scoutsharmonie de Sint in zijn koets te begeleiden langs de verkeersvrije winkelstraten naar het Concertgebouw. Vanaf 15.30 uur kan je daar de spetterende Zotte Pietenshow van vzw Artbij meepikken.De Sint laat alvast weten dat de Pieten die hem in Brugge vergezellen zwart zijn, maar niet pikzwart. Op die manier probeert de Goedheilige Man de discussie die op sommige plaatsen woedt omtrent zijn knechten buiten de stadsmuren te houden.Voor gezinnen die lid zijn van de gezinsbond kost een ticket voor de show in het Concertgebouw 6 euro, niet-leden betalen 9 euro. De dag zelf kosten alle tickets 9 euro. Kaarten zijn te bekomen via www.gezinsbondgewestbrugge.be/sint.(PM-foto Davy Coghe)