Iedereen die lid is van de bib kan boeken en dvd's reserveren, wel geen tijdschriften. Het afhaaltijdstip zal voorzien worden tijdens de gewone openingsuren. De gereserveerde materialen kunnen na bevestiging worden afgehaald op het afgesproken tijdstip in de grote zaal van het OC Klaverhulle. Er wordt gevraagd de regel van social distancing te respecteren en de handen te wassen nadien. Het personeel van de bib neemt strikte maatregelen om de uitgeleende boeken te ontsmetten. De ingeleverde boeken worden drie dagen niet aangeraakt en daarna worden ze nogmaals ontsmet en terug op hun plaats in de bib gezet.

Vanaf 13 maart 2020 is de periode van de inlevertermijn opgeschort tot het einde van deze tijdelijke maatregelen. Er wordt geen 'te laat-geld' aangerekend voor de materialen die nog thuis zijn en dit tot de bibliotheek terug open is. Naargelang de situatie evolueert, kunnen bijkomende maatregelen getroffen worden. (MD)

Reserveren kan via https://www.heuvelland.be/boeken-lenen of bibliotheek@heuvelland.be met de gewenste titels of op 057 45 04 56.

Iedereen die lid is van de bib kan boeken en dvd's reserveren, wel geen tijdschriften. Het afhaaltijdstip zal voorzien worden tijdens de gewone openingsuren. De gereserveerde materialen kunnen na bevestiging worden afgehaald op het afgesproken tijdstip in de grote zaal van het OC Klaverhulle. Er wordt gevraagd de regel van social distancing te respecteren en de handen te wassen nadien. Het personeel van de bib neemt strikte maatregelen om de uitgeleende boeken te ontsmetten. De ingeleverde boeken worden drie dagen niet aangeraakt en daarna worden ze nogmaals ontsmet en terug op hun plaats in de bib gezet.Vanaf 13 maart 2020 is de periode van de inlevertermijn opgeschort tot het einde van deze tijdelijke maatregelen. Er wordt geen 'te laat-geld' aangerekend voor de materialen die nog thuis zijn en dit tot de bibliotheek terug open is. Naargelang de situatie evolueert, kunnen bijkomende maatregelen getroffen worden. (MD)