Heulse misdienaars willen klaargemaakte paaseitjes alsnog verkopen

Zich niet van het kleinste virusje bewust, verpakten de Heulse acolieten vóór de coronacrisis zoals elk jaar paaseitjes voor hun jaarlijkse verkoopactie. © NOM
Redactie KW

De Heulse acolieten zitten met de handen in het haar. Geen paasklokken uit Rome natuurlijk, maar toch zitten ze nu met een kleine ‘lading’ paaseitjes. Net voor de coronacrisis uitbrak, waren ze volop bezig geweest met het verpakken van lekkere eitjes. En die hopen ze nu toch aan de man te kunnen brengen.

De jaarlijkse verkoop van die eitjes is voor de goed draaiende misdienaarsgroep een belangrijke financiële steun. Zo kunnen ze eens op weekend gaan, een kerstfeestje geven en naar een pretpark gaan, allemaal activiteiten die de samenhorigheid bevorderen. Normaal staan ze enkele weekends in de kerken om de eitjes te verkopen, maar dat kon nu dus niet.

Toch willen ze iedereen de mogelijkheid geven om paaseitjes te kopen aan 5 euro voor een zakje van 200 gram. De bestelling kan je mailen naar acolieten@sintmarcus.be en om besmetting via geld te vermijden, gelieve het bedrag te storten op rekeningnummer BE72 0635 7800 1716 van Acolieten Sint-Marcus, 8501 Heule, met vermelding van naam en adres. De zakjes worden ten huize bezorgd mét inachtneming van de coronaregels.

(NOM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier