Het eerste coronaproof evenementenplein van ons land staat op Kortrijk Weide. Het plein is al af sinds 27 september, maar kon helaas nog niet gebruikt worden. Bedoeling was dat Het Zesde Metaal en Brihang het plein feestelijk zouden openen. Maar door storm Odette werden die optredens afgelast.

Nochtans hadden 1.200 fans al een ticket gekocht. Beide optredens waren daarmee uitverkocht. Daarom ging organisator Het Wilde Westen op zoek naar een nieuwe datum. Die hebben ze met zondag 18 oktober gevonden.

De eer om het plein te openen is nu voor de mannen en vrouwen van Alcatraz. Zij programmeerden een reeks metalbands op 10 oktober.

Het eerste coronaproof evenementenplein van ons land staat op Kortrijk Weide. Het plein is al af sinds 27 september, maar kon helaas nog niet gebruikt worden. Bedoeling was dat Het Zesde Metaal en Brihang het plein feestelijk zouden openen. Maar door storm Odette werden die optredens afgelast. Nochtans hadden 1.200 fans al een ticket gekocht. Beide optredens waren daarmee uitverkocht. Daarom ging organisator Het Wilde Westen op zoek naar een nieuwe datum. Die hebben ze met zondag 18 oktober gevonden. De eer om het plein te openen is nu voor de mannen en vrouwen van Alcatraz. Zij programmeerden een reeks metalbands op 10 oktober.