Het is jullie gelukt! We kunnen naar de gemeenteraad met ‘k En Brugge In M’n Herte

Het is jullie gelukt: we kunnen naar de gemeenteraad met onze vraag.© Davy Coghe
Het is jullie gelukt: we kunnen naar de gemeenteraad met onze vraag.© Davy Coghe
Olivier Neese
Olivier Neese Editieredacteur Brugsch Handelsblad Brugge - Torhout

Iets voor twaalven is de 1.000ste Brugse stem binnengelopen. Hiermee kunnen we onze vraag officieel op de tafel van de gemeenteraad van Brugge zetten. Maar blijf vooral de actie steunen en delen: hoe meer stemmen, hoe luider we ons kunnen later horen. En hoe groter het eerbetoon aan Benny Scott.

Het is jullie gelukt! Dankzij jullie steun kunnen we op maandag 31 mei een officieel verzoekschrift bij de gemeenteraad indienen. Iets voor twaalven, nog geen anderhalve dag na het lanceren van de campagne, is de duizendste Brugse stem binnengelopen. Nu, zaterdag om 12 uur, staat de teller op 1.631 bevestigde stemmen: 1.016 Brugse stemmen en 615 stemmen van buiten de stad.

Hiermee houdt de actie niet op, integendeel. We blijven nog acht dagen lang de Brugse evergreen in de spotlights zetten en oproepen om te blijven stemmen. Elke stem telt, zowel binnen als buiten Brugge. Want hoe meer stemmen we kunnen verzamelen, hoe luider onze stem op de Brugse gemeenteraad. En hoe groter het eerbetoon aan het nummer én aan de artiest Benny Scott.

Let op: enkel de stemmen die bevestigd worden, tellen mee . Heb je gestemd maar geen bevestigingsmail gekregen? Kijk even in je SPAM-folder. Misschien is de mail daar beland. Of probeer even opnieuw te stemmen. Dan zal je een boodschap krijgen dat je al gestemd hebt, maar wordt er wel een nieuwe mail gestuurd waarop je je stem kan bevestigen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.