https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

“Het is hier echt wel genieten in d’oude Bakkerij, zo rustig”

Naar binnen gevlucht voor de regenbui zien we Wendy Lowyck, Cliff Dezwarte, Hannelore Dezwarte en Annelien Dezwarte. © ACK
Redactie KW

Cliff Dezwarte (40) en Wendy Lowyck (43) genoten zondag samen met de dochters Hannelore (14) en Annelien (12) van een terrasje aan de pas geopende zaak d’Oude Bakkerij in Jonkershove, maar moesten door een onweersbui naar binnen vluchten.

“We kozen voor dit terras voor de ijsjes”, vertelt Wendy. “Onze kinderen vragen speciaal om naar hier te komen voor een ijsje. De bollen ijs zijn groot en heel lekker. De pannenkoeken lusten we ook heel graag en de uitbaatster is een heel vriendelijk persoon met aandacht voor haar klanten.”

Ieder heeft zijn favoriete drankje. Cliff zweert bij de lekkere koffie van d’Oude Bakkerij, Wendy vindt de cocktail maison heerlijk en aan een betaalbare prijs, Hannelore verkiest dan weer een mandarijnlimonade terwijl zus Annelien het bij cola houdt.

“Het is hier leuk zitten op het terras, afgesloten van de straat met zicht op de groene velden en voor de kinderen staan heel wat speeltoestellen klaar. Ook in de bistro staan spellen voor de kinderen, er is een mooie tuin en een feestzaal die perfect is voor allerlei feestjes.”

Versnaperingen

“Het is hier echt wel genieten, zo rustig en het leuke is dat het voor de kinderen ook niet saai is. De diverse versnaperingen die hier te verkrijgen zijn, zijn heel smaakvol en aan betaalbare prijzen. Als je plots honger hebt, kan je hier zomaar tapas of een spaghetti bestellen. En geloof me maar dat ze zeer lekker zijn”, besluit Wendy. (ACK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.