Het Entrepot treedt toe tot Cultural Pro League

Het Entrepot is de Brugse creatieve vrijhaven voor jongeren. © gf
Stefaan Van Volcem
Stefaan Van Volcem Freelance journalist KW

De Brugse creatieve vrijhaven voor jongeren pakt uit met een nieuw logo met een prominente plaats voor een bal en vier sterren.

Van de amateurs tot de profs, onze culturele clubs zijn wereldklasse. Daarom stampen FC Onder Stroom, naar eigen zeggen “een Antwerpse krachtcentrale voor creatieve zielen”, en SV Undefined, een creatieve biotoop, evenzeer uit de Sinjorenstad, één grote voetballiga uit de grond: de Cultural Pro League.

De knipoog is duidelijk: de Cultural Pro League verwijst naar het voetbal dat vorige week de lancering van een nieuw seizoen in de Pro League mocht vieren.

In de culturele sector daarentegen staan de gezichten nog steeds op onweer: door de nationale overheidsmaatregelen rond covid-19 kunnen professionele en amateurspelers nog steeds niet opnieuw de mouwen opstropen.

“Daarom hebben we in navolging van FC Onder Stroom en SV Undefined een voetballogo aangemaakt. Net als tal van andere (jongeren)culturele actoren trouwens”, legt Ward Dupan, verantwoordelijke voor productie en programmering bij Het Entrepot, uit.

Het Entrepot treedt toe tot Cultural Pro League

Naast het nieuwe logo staat volgende tekst:

Zeg niet langer bar, maar zeg kantine.

Zeg niet zaal, maar zeg lounge.

Zeg niet stoelen, maar zeg tribune.

Zeg niet napraten, maar zeg de overwinning vieren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier