Het dierenasiel van Zwevegem steunen door pizza’s te eten? Dat kan!

© GV
Redactie KW

Qnioun Jamal van Pizza Taliano Zwevegem in de Kortrijkstraat wil met zijn zaak het Dierenasiel De Leiestreek steunen tijdens De Warmste Week.

“We zijn ondertussen een jaar open en bij het thuis leveren van bestellingen, zien we vaak loslopende dieren die wat rondzwerven of, spijtig genoeg, doodgereden dieren. Als dierenvriend heb ikzelf al enkele dode katten aan de kant gelegd en er een deken overgedaan. Vele chauffeurs bekommeren zich niet over hun lot en rijden er gewoon over en gaan verder.”

Met De Warmste Week steken ze bij Pizza Taliano Zwevegem de handen uit de mouwen en willen ze op die manier hun steentje bijdragen aan het Dierenasiel De Leiestreek in Zwevegem. “Na tal van prachtige acties ten voordele van de hulpbehoevende burger verdienen ook de verwaarloosde dieren ons warm hart.”

De actie start op maandag 16 december om 17.00 uur en eindigt op vrijdag 20 december om 23.00 uur. “Bij iedere aankoop van een afhaalpizza, medium of large naar keuze, gaat de helft van het bedrag naar het dierenasiel. Samen zorgen we voor elkaar, want we laten niemand in de steek”, aldus nog de zaakvoerder. (GJZ)