Herexamens Vives-studenten per ongeluk weggegooid

© Getty Images
Els Deleu
Els Deleu Medewerker KW

17 studenten graduaat Accounting Administration aan de hogeschool Vives moesten hun herexamen opnieuw maken omdat de locker waarin hun examens waren gelegd, weggegooid werd.

De graduaatstudenten Acounting Administration maakten hun herexamen in een van de boekhoudvakken op 26 augustus. Ze maakten dit in het gebouw van de Industriële Wetenschappen. De toezichter legde de examens in een locker.

In het gebouw waren echter de dag na het examen enkele lockers weggegooid, ook die waarin de gemaakte examens lagen. “Het was een misverstand, een menselijke fout van ons“, geeft communicatieverantwoordelijke Frank Devos toe.

De studenten moesten dus een nieuw examen voor dat vak maken. “Hiervoor gaven we hen nog wat meer tijd om te studeren. Het tweede examen werd afgelegd op 3 september“, aldus FrankDevos.

“We beseffen natuurlijk dat dit niet leuk is voor de studenten, maar we hielden tijdens de deliberatie wel rekening met de speciale omstandigheden.” De resultaten van het examen kunnen momenteel nog niet bekendgemaakt worden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier