Herbert Verhaeghe draagt een hemd van Paul Bruna op het podium van het Kustschlagerfestival

We maakten al eens mee dat in De Kippe in Merkem Frank van De Melando’s de lange broek van Paul Bruna aantrok en dat hij pas na enkele minuten besefte dat dit zijn eigen broek niet was, waarna hij zich terug vlug ging omkleden. Tijdens het tweede Kustschlagerfestival stond zanger Herbert Verhaeghe op het podium met het hemd aan van… Paul Bruna.

Herbert Verhaeghe draagt een hemd van Paul Bruna. © FODI

“Ik maakte dat nog nooit mee, maar ik ben mijn hemd vergeten”, verontschuldigde Herbert zich backstage en ook tegen het publiek in de zaal. “Gelukkig hebben Paul en ik bijna dezelfde maat.” Herbert werkte als Radio 2-presentator nog in de voormiddag in Kortrijk. Daarna ging het richting Plopsa Theater in De Panne, waar hij even na 14 uur al op het podium moest staan. In al die drukte kan er wel eens iets verkeerd lopen, maar gelukkig zijn collega-artiesten er om elkaar te helpen. Herbert bracht zijn alombekende liedjes, zong ook Ga niet weg van mij van Benny Neyman.

“U bent een publiek om in te kaderen”, zei hij spontaan op ‘t einde van zijn optreden. Herbert sloot af met de song Ik heb vannacht van jou gedroomd. Presentatrice Ilse Chamon kondigde Herbert op een mooie manier af : “Dankjewel, ik denk dat veel mensen vannacht van je gaan dromen.” Eens van het podium deed Herbert backstage zijn hemd terug af en bezorgde hij het met een grote dankjewel opnieuw aan zijn collega-artiest Paul Bruna.

(PADI & Daniël)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.