Henk Rondelez is volgend seizoen de coach van KB Oostende Bredene. Rondelez moest noodgedwongen weg bij eerstelandelijker Wytewa Roeselare One, omdat die ploeg na dit seizoen opgedoekt werd. In Bredene volgt Rondelez Bruno Van Gorp op die zelf opstapte nadat hij ontdekte dat de club op zoek was naar een nieuwe coach.

Nochtans zorgde Van Gorp voor heel goede resultaten in zijn eerste seizoen bij KB Oostende Bredene. Op het moment van de stopzetting van de competitie stond KBOB op de eerste plaats, waardoor de kustploeg volgend seizoen in eerste landelijke speelt.

Rondelez is trouwens geen onbekende voor KBOB. Hij loodste de ploeg in 2015 naar eerste klasse.

(BV)

Henk Rondelez is volgend seizoen de coach van KB Oostende Bredene. Rondelez moest noodgedwongen weg bij eerstelandelijker Wytewa Roeselare One, omdat die ploeg na dit seizoen opgedoekt werd. In Bredene volgt Rondelez Bruno Van Gorp op die zelf opstapte nadat hij ontdekte dat de club op zoek was naar een nieuwe coach.Nochtans zorgde Van Gorp voor heel goede resultaten in zijn eerste seizoen bij KB Oostende Bredene. Op het moment van de stopzetting van de competitie stond KBOB op de eerste plaats, waardoor de kustploeg volgend seizoen in eerste landelijke speelt.Rondelez is trouwens geen onbekende voor KBOB. Hij loodste de ploeg in 2015 naar eerste klasse.(BV)