Helft inwoners van De Panne heeft al gratis Plopsaland-abonnement

Plopsaland De Panne schonk, ter ere van haar twintigste verjaardag, midden juli een gratis jaarabonnement voor Plopsaland aan de inwoners van de De Panne – Adinkerke. Maar liefst de helft van de inwoners kwam hun gratis abonnement al aanmaken.

© GF

Twee weken geleden kondigde Plopsaland De Panne via een huis-aan-huis brief aan dat alle inwoners van De Panne – Adinkerke een gratis jaarabonnement ter waarde van 89,99 euro krijgen. Dit ter ere van de twintigste verjaardag van het park en als bedanking voor de jarenlange samenwerking. Met de zogenaamde ‘Inwonerskaart’ kunnen inwoners elke openingsdag eindeloos van alle attracties, shows en de vele evenementen in het park genieten.

“We weten dat het de voorbije twintig jaar niet altijd even gemakkelijk was, maar het fijne aan onze ligging is dat we altijd met iedereen kunnen praten en luisteren. Zo hebben we al veel problemen weggewerkt. Met dit jaarabonnement willen we iedereen bedanken voor de constructieve samenwerking.”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Het is dan ook fijn om te weten dat al één op de twee inwoners hun abonnement kwam aanmaken en dat het initiatief uitermate geapprecieerd wordt“, besluit Van den Kerkhof.

Plopsaland De Panne is er zich van bewust dat het zonder de steun van het gemeentebestuur, de inwoners, verenigingen, handelaars, etc. nooit gelukt was om van het park een bestemming met meer dan één miljoen bezoekers per jaar te maken. Inwoners van de Panne – Adinkerke kunnen nog steeds, elke dag tussen 15 uur en 18 uur, hun gratis abonnement laten aanmaken aan de kassa’s van Plopsaland De Panne.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.