Langs de Wervikstraat staat al sinds een maand eenzaam een aankondigingsbord voor de stoet. Wellicht hebben leden van de nachtelijke heksenronde zich goed geamuseerd tussen twaalf en één, want dinsdagmorgen kon men vaststellen dat er gespeeld was met de datum.

Overigens zijn er heel veel heksen die aanspraak kunnen maken op dit gedrag en zal het voor de bevoegde diensten moeilijk uit te maken zijn welke figuur van het dorp verantwoordelijk is voor dit gebeuren. Eén feit staat vast, de heksenfamilie is dit jaar alvast nog uitgebreider dan ooit en de opperheks op de rotonde aan de Kortekeer zal zich nog moeten warm maken om haar gedrochten en duivels aan te manen tot wat voorzichtigheid tot aan de hoogdag van 28 juli 2019.

(ZB)

Langs de Wervikstraat staat al sinds een maand eenzaam een aankondigingsbord voor de stoet. Wellicht hebben leden van de nachtelijke heksenronde zich goed geamuseerd tussen twaalf en één, want dinsdagmorgen kon men vaststellen dat er gespeeld was met de datum. Overigens zijn er heel veel heksen die aanspraak kunnen maken op dit gedrag en zal het voor de bevoegde diensten moeilijk uit te maken zijn welke figuur van het dorp verantwoordelijk is voor dit gebeuren. Eén feit staat vast, de heksenfamilie is dit jaar alvast nog uitgebreider dan ooit en de opperheks op de rotonde aan de Kortekeer zal zich nog moeten warm maken om haar gedrochten en duivels aan te manen tot wat voorzichtigheid tot aan de hoogdag van 28 juli 2019. (ZB)