De verwachting is namelijk dat de corona-epidemie langer zal duren dan oorspronkelijk voorzien werd, en dat ook de beveiligingsmaatregelen langer zullen duren dan de tijd die nodig is om alle voorbereidingen van de groepen te organiseren.

De abdijavond die zou doorgaan op 30 mei gaat ook niet door. De Heer Deken laat weten dat de dagelijkse missen in de noveenperiode zullen doorgaan indien toegelaten.

"We danken alle deelnemers en medewerkers voor hun genereuze inzet sedert soms vele jaren , en wij beloven dat in 2021 'Voormezeles Grote Dag' (voorzien voor de 1e zondag na Pinksteren) meer dan ooit met medewerking van allen een nieuw impuls zal krijgen", aldus de voorzitter. "Ondertussen gaan onze gedachten uit naar alle dorpsgenoten en anderen die momenteel vechten tegen de gevolgen van het virus en naar de gezondheidswerkers die zich op een lofwaardige manier inzetten voor het leven van hun medemensen", besluit de ere-gouverneur.

(EF)

De verwachting is namelijk dat de corona-epidemie langer zal duren dan oorspronkelijk voorzien werd, en dat ook de beveiligingsmaatregelen langer zullen duren dan de tijd die nodig is om alle voorbereidingen van de groepen te organiseren.De abdijavond die zou doorgaan op 30 mei gaat ook niet door. De Heer Deken laat weten dat de dagelijkse missen in de noveenperiode zullen doorgaan indien toegelaten."We danken alle deelnemers en medewerkers voor hun genereuze inzet sedert soms vele jaren , en wij beloven dat in 2021 'Voormezeles Grote Dag' (voorzien voor de 1e zondag na Pinksteren) meer dan ooit met medewerking van allen een nieuw impuls zal krijgen", aldus de voorzitter. "Ondertussen gaan onze gedachten uit naar alle dorpsgenoten en anderen die momenteel vechten tegen de gevolgen van het virus en naar de gezondheidswerkers die zich op een lofwaardige manier inzetten voor het leven van hun medemensen", besluit de ere-gouverneur.(EF)