Heidi Vandenbroecke en Ivan Kimpe volgen Timothy Debaillie op bij Unizo

Timothy Debaillie stopt na vele jaren als voorzitter van Unizo Kortemark. Hij wordt opgevolgd door twee nieuwe voorzitters: Heidi Vandenbroecke en Ivan Kimpe. Beiden kozen bewust voor de formule van het duovoorzitterschap.

Ivan Kimpe en Heidi Vandenbroecke zijn de nieuwe voorzitters van Unizo Kortemark. © Foto Kurt

“Timothy was voorzitter van Middenstand Groot-Kortemark tot en met 2012. Vanaf 2016 voer de vereniging onder de Unizo-vlag”, aldus Ivan Kimpe. “Timothy zullen wij als voorzittersduo waardig proberen op te volgen. Zelf zijn we ook als zelfstandige actief in de gemeente. Heidi runt al geruime tijd Food@Location, waarbij verschillende culinaire mogelijkheden aangeboden worden, gaande van traiteur, kok aan huis, events, afhaal tot workshops. Dit doet ze zowel voor bedrijven als voor particulieren, waarbij de passie voor het koken gekoppeld wordt aan kwalitatieve ingrediënten, creativiteit en culinaire finesse.”

Kortemark Verwent

“Ivan is op zijn beurt actief in Bouwbedrijf Kimpe”, vervolgt Heidi. “Door de jaren heen bouwde hij met zijn bedrijf een uitstekende reputatie uit waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel worden gedragen, gaande van nieuwbouw- en verbouwopdrachten tot betonwerken. Door onze ervaring weten we wat er reilt en zeilt bij de ondernemers, wat een belangrijke troef zal zijn voor Unizo Kortemark.

De voorbije jaren heeft het Unizo-bestuur enkele grootse zaken gerealiseerd. Zo is er de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie Eat Meet and Drink die dit jaar een 350-tal aanwezigen wist te lokken. Ook het event Kortemark verwent groeide uit tot een van de grootste evenementen in de streek.”

“De eerste organisatie met ons als nieuwe voorzitters vond deze maand plaats in de vorm van een ondernemersbar waar gelijkgestemden elkaar konden ontmoeten en netwerken bij een hapje en een drankje. Wegens het grote succes staat er al een volgende editie gepland in het najaar, op 17 november. Onze vereniging wil ook de brug vormen voor en met de Kortemarkse ondernemers naar het gemeentebestuur. Het uitwisselen van ideeën rond ondernemen in de gemeente, daar wil Unizo Kortemark samen op in zetten. De input van de collega-ondernemers is van onschatbare waarde bij de dagelijkse belangenbehartiging. Informeren van de zelfstandigen in de gemeente is ook een onderdeel van de vaste agenda.”

Website

“Samen met Unizo Kortemark wordt een actuasessie Eindelijk je eigen website georganiseerd op 28 mei. Dit is een ideaal moment voor ondernemers die hun zaak een extra boost willen geven met een eigen en professionele website, die écht opbrengt. Wij zijn zeker trots op de bestuurskern, die door zijn evenwichtige opbouw heel representatief is voor alle ondernemers van de gemeente. We danken alvast ons bestuursteam voor het vertrouwen. Ons doel is om verder te bouwen op de solide basis die al gelegd werd door Timothy. We willen natuurlijk ook de plaatselijke netwerkactiviteiten en infosessies blijven organiseren om lokale zelfstandigen te connecteren, te informeren en te adviseren”, besluit het voorzittersduo. (JDK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.