"We hebben een enorme stock aan verse producten voor de horeca. Nooit hadden wij verwacht dat de overheid de horeca voor weken zou sluiten. Om de verse goederen verkocht te krijgen zetten wij nu de deuren open voor niet horecamensen. Met de drukte in andere supermarkten verwachten wij nog een goede verkoop" stelt Roderik D'hoore van Horeca Totaal. De horeca uitbaters van Parilla Assebroek en Hermanus Sint-Kruis slaan de handen in elkaar. Ze pakken samen uit met een take away en delivery mogelijkheid zodat hun klanten hun ribbetjes en burgers niet moeten missen. Het Sport- en Eetcafé Daverlo Assebroek biedt vandaag nog een korting van 50% op alle bieren van het vat en de gerechten. De frituren Chez Vincent Brugge en Faluche Sint-Kruis brengen zoveel mogelijk aan huis. Het restaurant Vossensteert laat mensen hun gerechten afhalen maar brengt ze ook aan huis.

(SR)

"We hebben een enorme stock aan verse producten voor de horeca. Nooit hadden wij verwacht dat de overheid de horeca voor weken zou sluiten. Om de verse goederen verkocht te krijgen zetten wij nu de deuren open voor niet horecamensen. Met de drukte in andere supermarkten verwachten wij nog een goede verkoop" stelt Roderik D'hoore van Horeca Totaal. De horeca uitbaters van Parilla Assebroek en Hermanus Sint-Kruis slaan de handen in elkaar. Ze pakken samen uit met een take away en delivery mogelijkheid zodat hun klanten hun ribbetjes en burgers niet moeten missen. Het Sport- en Eetcafé Daverlo Assebroek biedt vandaag nog een korting van 50% op alle bieren van het vat en de gerechten. De frituren Chez Vincent Brugge en Faluche Sint-Kruis brengen zoveel mogelijk aan huis. Het restaurant Vossensteert laat mensen hun gerechten afhalen maar brengt ze ook aan huis.(SR)