Heeft iemand Miranda uit Menen gezien? Politie en parket zoeken vermiste vrouw van 64

Redactie KW

Op vraag van het parket West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk heeft de politie een opsporingsbericht verspreid in verband met de verdwijning van de 64-jarige Miranda Degryse uit Menen.

Miranda Degryse, een 64-jarige vrouw uit Menen werd maandag 14 oktober tussen 19 en 19.30 uur voor het laatst gezien aan haar woning in de Rekkemstraat. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Haar familie verspreidde eerder al een opsporingsbericht via Facebook, maar nu is ook het parket en de politie een onderzoek naar de verdwijning gestart.

Heeft iemand Miranda uit Menen gezien? Politie en parket zoeken vermiste vrouw van 64

Miranda is een magere vrouw van 1 meter 64 centimeter. Ze heeft blond haar en groenblauwe ogen. Op het ogenblik van haar verdwijning droeg ze een zwarte jeans, een donkergrijs hemd en zwarte schoenen met lage hak.

Jurgenhttps://www.facebook.com/jurgen.defeverhttps://www.facebook.comFacebook1

Mijn Mama is al enkele dagen vermist, heeft niemand mijn mama gezien? Vooral regio Lauwe Kortrijk, Wevelgem. Gelieve zoveel mogelijk te delen aub!!!

Geplaatst door Jurgen Defever op Donderdag 17 oktober 2019

rich1.0https://www.facebook.com/jurgen.defever/posts/2699160523475959552

Heb je meer informatie over haar verdwijning of heb je Miranda sinds maandagavond nog gezien, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0. Reageren op de oproep kan ook per mail naar opsporingen@police.belgium.eu.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier