Havenzangers trekpleister op fanbal Hans Hanssens

Hans Hanssens rekent op flink wat belangstelling voor zijn jaarlijks fanbal op zaterdag 21 september in zaal Blommenhof. (foto JCR) © (foto JCR)
Redactie KW

Zanger Hans Hanssens organiseert op zaterdag 21 september zijn jaarlijks fanbal in zaal Blommenhof. Op de affiche prijken een 15-tal artiesten. De Havenzangers uit Nederland moeten de grote trekpleister worden.

“Ik organiseer mijn fanbal al voor de 33ste keer”, vertelt Hans Hanssens. “Voor deze editie wist ik een pak collega’s te strikken. Daaronder ook drie Nederlandse acts.”

“De Havenzangers scoorden tal van hits waarvan ‘s Nachts na tweeën het meest gekend is. Daarnaast zijn ook Jettie Pallettie en Christina Loreena te gast.”

Met Christina Loreena vormt Hans al een tijdje een zangduo. Met de single Mijn Beste Vriend scoorden ze overigens een nummer één hit in de Vlaamse top 50. Verder zijn ook Frank Valentino, Phil Kevin, Salim Seghers, Bandit, Mario Franco, Jordy Francis, Nico Debuck en Nicolas te gast. Ook Hans Hanssens zelf verzorgt er een optreden.

Overigens is Hans niet de enige Stadenaar op het podium van het Blommenhof op 21 september. Ook dorpsgenote Lisa Leman staat immers op de affiche.

Mystery guest

“Er staat ook een mystery guest geprogrammeerd”, weet Hans.

Het fanbal van Hans Hanssens vindt plaats op zaterdag 21 september in zaal Blommenhof aan het Guido Gezelleplein 12. De deuren gaan om 16 uur open. De show start stipt om 17.30 uur. Wie de show wil meemaken betaalt 18 euro in voorverkoop. Wie tijdens de show wil genieten van verrassingsbrood en een ijsje betaalt 25 euro in voorverkoop. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen voor show, eten en een ijsje 7 euro. Kinderen jonger dan 12 die enkel de show volgen, komen er gratis in. (BCH)

Info en reservatie via 051 56 69 94 of 0475 20 95 07.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier