Zondagvoormiddag konden familieleden naar het H. Hart komen om er een boodschap op een hartjesballon te schrijven voor de vrouwelijke bewoners. Deze werden ter gelegenheid van moederdag aan het kamervenster van elke bewoonster gehangen. "Daarnaast konden familieleden ook een videoboodschap doorsturen. Deze filmpjes werden vandaag getoond aan de moeders", aldus coördinator woon- en leefteam Frederik Vlaminck.

"Daarnaast bezorgden de zorgmedewerkers een leuke attentie aan elke bewoonster en voorzagen de chefs een lekker gebakje." De week voor en na moederdag worden de dames eveneens verwend met een handmassage.

Mochten de huidige coronaregelingen nog van toepassing zijn met vaderdag, dan zal dit initiatief herhaald worden voor de mannelijke bewoners.

(EDB - foto EDB)

Zondagvoormiddag konden familieleden naar het H. Hart komen om er een boodschap op een hartjesballon te schrijven voor de vrouwelijke bewoners. Deze werden ter gelegenheid van moederdag aan het kamervenster van elke bewoonster gehangen. "Daarnaast konden familieleden ook een videoboodschap doorsturen. Deze filmpjes werden vandaag getoond aan de moeders", aldus coördinator woon- en leefteam Frederik Vlaminck. "Daarnaast bezorgden de zorgmedewerkers een leuke attentie aan elke bewoonster en voorzagen de chefs een lekker gebakje." De week voor en na moederdag worden de dames eveneens verwend met een handmassage.Mochten de huidige coronaregelingen nog van toepassing zijn met vaderdag, dan zal dit initiatief herhaald worden voor de mannelijke bewoners.(EDB - foto EDB)