Harmonie stuurt de Paashaas op pad in Koolskamp

De paashaas op bezoek bij de dirigent Nathan Feys, echtgenote Hanne en zoontje Lasse. De paashaas had een gelegenheidspakje aan. © (Foto JM)
Redactie KW

Het Lenteconcert van de Harmonie Sint Cecilia Koolskamp ging niet door. En wellicht komt er op een latere datum ook niets meer van.

“Een lenteconcert in het najaar lijkt ons niet evident. Bovendien duikt er hier een zalenprobleem op. Traditioneel zijn er in het najaar al heel wat activiteiten. Heel wat uitgestelde evenementen pogen zich hier nog tussen te wringen zodat het zalenprobleem nog prangender wordt”, zegt Jan Dhaene, voorzitter van de harmonie.

Spijtig voor de muzikanten en de vele uren voorbereiding voor dit concert. Ze hebben er dan maar de Paashaas hemzelf op afgestuurd met een smaakvolle en zeer gewaardeerde attentie voor alle leden. De Paashaas contacteerde Marc Van Rans en die keurde welwillend deze mooie daad van de paashaas goed. “Een initiatief olm onze leden een hart onder de riem te steken, want velen midden onze repetities en de gezelligheid van de harmonie. Wanneer wij onze activiteiten kunnen hervatten hangt uiteraard af van de beslissingen van de overheid’ besluit de voorzitter.

(JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier