Harelbekenaar Pieterjan Corselis stelt tweede single voor

Pieterjan Corselis stelde in Waregem zijn tweede single voor. © TV
Tom Vanderghinste
Tom Vanderghinste Medewerker KW

Pieterjan Corselis (33) uit Harelbeke stelde vanavond in Waregem zijn tweede single voor aan het grote publiek. Onder zijn artiestennaam PJ werkte hij al samen met groothelden zoals Coco Jr, Jan Schepens en Niels Destadsbader. “Mijn nieuwe single gaat over de tweestrijd in het leven. Kiezen voor een passie of kiezen voor de zekerheid. Hopelijk komt ook deze in de hitlijsten terecht”, vertelt de artiest.

Nadat zijn eerste single met succes onthaald werd in diverse hitlijsten snakte de jonge artiest naar nieuw materiaal. Er werd opnieuw gekozen voor een Nederlandstalig lied. “Als ze lacht scoorde enorm goed en daar ben ik best wel trots op. Mijn nieuwe lied gaat vooral over een tweestrijd in het leven op liefdesvlak. Een tweestrijd in mijn hoofd ook, omdat het vaak niet gemakkelijk is welke kant ik moet kiezen”, verduidelijkt Pieterjan ons. “Het is wel een fictieve tekst, die niet gebaseerd is op mijn werkelijke leven.”

Tweestrijd met corona

Hoewel het lied vooral op liefde is gericht heeft de artiest ook een strijd gevoerd tijdens de lockdownperiode. “Heel wat optredens werden geannuleerd, maar ik blijf wel positief. Deze zomer moest de echte lancering betekenen, maar gelukkig komen er wel nieuwe boekingen binnen. Ik verlang al om op de planken te staan, want dat is mijn leven en dat heb ik de voorbije maanden zeker en vast gemist.”

Wie benieuwd is naar het lied “Spaar me niet” kan deze terugvinden op iTunes en YouTube. “De muziek heb ik zelf gecomponeerd en de tekst werd opnieuw geschreven door Charlotte Therssen. Het nummer en de videoclip werden geproduced door Lex de Groot, die naar mijn mening opnieuw prachtig werk heeft geleverd” besluit de artiest.

Het lied kan beluisterd worden via https://www.pjmusic.be/

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.