Terwijl de meesten onder ons ramen en deuren gesloten houden bij deze warme temperaturen, zet An-Sofie Goderis van La Glace de Fie die net open. Tijdens de eerste hittegolf, vorige maand, breidde ze de openingsuren van haar ijssalon al uit. Nu haalde ze ijsjes uit haar diepvries voor twee heel speciale mannen.

Bij het buitenzetten van de vuilnisbak dacht ze er donderdagochtend aan om er een blaadje aan te hangen. "Bel gerust aan voor een ijsje", stond daarop te lezen. Timothy en Nicolas parkeerden prompt hun vuilniswagen voor een korte, verfrissende pauze. En dat terwijl An-Sofie eigenlijk pas morgen weer uit congé komt.

"We zijn pas morgen weer open, maar voor deze stoere vuilnismannen maakten we vandaag al een uitzondering", zette ze dan ook bij de foto op haar Facebookpagina. Uit het aantal likes op de post valt af te leiden dat niet alleen de vuilnismannen dit een goed idee vonden.

(WVH)

Terwijl de meesten onder ons ramen en deuren gesloten houden bij deze warme temperaturen, zet An-Sofie Goderis van La Glace de Fie die net open. Tijdens de eerste hittegolf, vorige maand, breidde ze de openingsuren van haar ijssalon al uit. Nu haalde ze ijsjes uit haar diepvries voor twee heel speciale mannen.Bij het buitenzetten van de vuilnisbak dacht ze er donderdagochtend aan om er een blaadje aan te hangen. "Bel gerust aan voor een ijsje", stond daarop te lezen. Timothy en Nicolas parkeerden prompt hun vuilniswagen voor een korte, verfrissende pauze. En dat terwijl An-Sofie eigenlijk pas morgen weer uit congé komt."We zijn pas morgen weer open, maar voor deze stoere vuilnismannen maakten we vandaag al een uitzondering", zette ze dan ook bij de foto op haar Facebookpagina. Uit het aantal likes op de post valt af te leiden dat niet alleen de vuilnismannen dit een goed idee vonden. (WVH)