Handelsbeurs in Ingelmunster uitgesteld tot midden oktober

Vele handelaars keken al uit naar de beurs. © (foto FODI)
Redactie KW

Het gemeentebestuur van Ingelmunster volgt alle ontwikkelingen in verband met het coronavirus op de voet. Na overleg met de gouverneur gisteren over het afgelasten van bepaalde evenementen besliste het bestuur om de geplande handelsbeurs van zaterdag 21 en zondag 22 maart uit te stellen naar het weekend van 10 oktober.

Het bestuur van de Aviflorastappers en AVI komt zo snel mogelijk bijeen om een beslissing te nemen over de Aviflorawandeltocht op 17 maart en de Brigandsloop op 28 maart. “Via www.ingelmunster.be/coronavirus vind je een overzicht van alle afgelaste evenementen. We houden iedereen er ook op de hoogte van alle verdere beslissingen in verband met het virus”, klinkt het bij de gemeente.

In het wzc Maria Rustoord mag je als gewone bezoeker ook niet meer binnen. De voordeur is dicht. Het personeel kan via een andere toegang het gebouw betreden. Het personeel wordt ook gescreend op koorts. Van zodra er iets wordt vastgesteld, moet het betrokken personeelslid vertrekken. Alle activiteiten van o.a. Okra en Samana die daar plaatsgrijpen, zijn eveneens geannuleerd. (PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier