Handelaars uit Menen, Lauwe en Rekkem bundelen krachten voor Shop & Beleef

De overkoepelende handelaarsvereniging Shop & Beleef vzw stelde maandagavond onder grote belangstelling een aantal van hun commerciële acties voor.

© NV

De eerste actie loopt al van 30 september tot en met 5 oktober. Klanten kunnen de hele week lang kans maken op een verwendag bij verschillende handelszaken in Menen, Lauwe en Rekkem. Het concept is even eenvoudig als succesvol. Eén dag lang genieten zes winnaars van een leuke dag vol verwennerij en leren zo de verschillende zaken in de stad kennen. In de voormiddag zullen de winnaars worden opgehaald en vervolgens rondgereden met verschillende haltes, waar zij hun prijzen in ontvangst kunnen nemen.

Een tweede actie, die men als Herfstactie mag dopen, loopt van 5 oktober tot 31 oktober. Onder het motto ‘traffic in de winkel’ kunnen klanten hierbij de hele maand sparen voor een stijlvolle Shop & Beleef-paraplu. Het volstaat slechts om vijf stempels op hun spaarkaart te verzamelen. Op die manier wenst Shop & Beleef meer klantenbezoek in de winkels te genereren.

Ten slotte organiseert Shop & Beleef opnieuw een eindejaarsactie die zal lopen van 1 december tot 31 december. Er wordt opnieuw een mooie auto als hoofdprijs weggeschonken samen met een rijk gevulde prijzenpot. Ook op sociale media wil Shop & Beleef het handelsgebeuren in Menen, Lauwe en Rekkem nadrukkelijk in de kijker zetten. Met de hulp van het sociale mediabedrijf Social Lemon zullen er gerichte promotie- en communicatiecampagnes worden opgezet om de klanten zoveel mogelijk naar de handelszaken te halen.

(NV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.