Handelaars Doorniksewijk in Kortrijk steunen zes collega’s met verloting cadeaubonnen

Céline Bergen met cadeaubonnen in Dumon Chocolatier.© FM
Céline Bergen met cadeaubonnen in Dumon Chocolatier.© FM
Redactie KW

Door de coronamaatregelen moesten ook verschillende handelaars in de Doorniksewijk in Kortrijk tijdelijk hun deuren sluiten. De winkels ‘T Visserhuys en Dumon Chocolatier mochten tijdens de lockdown wel openblijven omdat ze tot de essentiële winkels behoren. Uit solidariteit voor collega’s, hebben de twee handelaars een winactie op poten gezet.

Harm Brunswyck van ‘T Vissershuys en Céline Bergen van Dumon Chocolatier geven in een winactie zes bonnen weg van hun collega’s uit de Doorniksewijk. “Zowel de eerste als de tweede lockdown mochten wij openblijven. Verschillende collega’s moesten voor een lange periode sluiten en daarom wilden wij iets terug doen voor hen. Harm en ik heb hebben samen zes winkels uit de straat gekozen en daar een bon van 50 euro gekocht. Die bonnen verloten we nu aan onze klanten. Het doet ons een plezier dat we er onze collega’s en onze klanten gelukkig mee kunnen maken”, zegt Céline.

“Eigenlijk kwamen we op het idee door de regeling van de kerstverlichting in de straat”, vertelt Harm, “Normaal betalen alle handelaars mee in de kosten van de kerstverlichting, maar door corona nemen enkel de winkels die open zijn de kosten voor hun rekening. Wij wilden nog een extra duwtje in de rug geven met deze winactie”.

Harm en Céline helpen hun collega’s in de Doorniksewijk onder het motto dat alle beetjes helpen, zeker in deze coronatijden.

Loting

Hoe kan jij nu een bon winnen? Simpel, bij elke aankoop bij ‘T Vissershuys of Dumon Chocolatier krijg je een lotje waarop je je naam en telefoonnummer invult. De lotjes kunnen nog ingevuld worden tot zondag 13 december.

Via een trekking worden de zes winnaars bekend gemaakt op maandag 14 december. De bekendmaking gebeurt in een video waarin een onschuldige kinderhand zes lotjes zal trekken. Achteraf worden de winnaars opgebeld zodat ze hun bon kunnen afhalen bij één van de handelaars. Een ideaal cadeautje dus met de feestdagen in het vooruitzicht!

(Fauve Martinez)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.