Hakuna-alpaca lanceert fotoshoot voor valentijn

Je kan met de alpaca’s mooie natuurgebieden verkennen.© SR
Je kan met de alpaca’s mooie natuurgebieden verkennen.© SR
Stefaan Reuse
Stefaan Reuse Medewerker KW

Sinds vorig jaar kan je dankzij Hakuna-alpaca met alpaca’s op wandel in de Assebroekse Meersen. Het was meteen een schot in de roos. Regelmatig krijgen Jolien en Olivier van Hakuna-alpaca al vragen voor fotoshoots voor huwelijken met de alpaca’s in het natuurgebied wat zorgt voor extra mooie beelden. Nu pakken ze uit met een valentijnsshoot.

Op zaterdag 13 en zondag 14 februari kunnen verliefde koppeltjes langskomen voor unieke foto’s met de alpaca’s. De dieren wandelen vlot mee. Jolien en Olivier vertellen voor vertrek alles wat je moet weten over de dieren. Je kan nu nog reserveren voor de valentijnsshoot via 0499 82 11 98. Er zijn nu nog enkele plaatsen maar die zullen snel weg zijn.

Lees verder onder de facebookpost

Al eens een Test-Valentijns-fotoshoot gedaan 🥰Reserveer jij ook nog je plaatsje op zaterdag 13 of zondag 14 februari? #weesorigineel#alpacaliefde#valentijn

Geplaatst door Hakuna-alpaca op Zondag 7 februari 2021

Tijdens de lockdown in maart hadden Jolien en Olivier tijd om na te denken en ze vonden een gat in de markt. Ze kochten vier alpaca’s en al snel kwamen de reservaties binnen. Heel wat jonge gezinnen met kinderen zochten naar een leuke activiteit tijdens de zomermaanden.

“We kwamen op de radio, op televisie en in tal van kranten en we kregen steeds meer oproepen. Intussen hebben wij gezocht naar een weide en stalling en konden wij nog nieuwe alpaca’s bijkopen. Tegenwoordig krijgen we ook vraag van volwassen mensen die een wandeling willen maken met de alpaca’s. Het is ook een prachtig gebied om te wandelen. Alles kan coronaveilig. Er zijn complete formules uitgewerkt.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.