Gymgala van Vaste Vuist Lauwe is helemaal terug

© WO
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Sportief Lauwe zette zich zaterdagavond schrap voor het Gymgala van VZW Sportgroep Vaste Vuist Lauwe. Na een afwezigheid van enkele jaren konden kijklustigen genieten van niet een, maar twee spetterende optredens.

Het Gymgala was een jaarlijkse traditie maar werd, vanwege de grondige renovatiewerken aan de sporthal, enkele jaren in de koelkast gestoken. “Nu zijn we helemaal terug en kunnen de toeschouwers plaatsnemen in onze gloednieuwe sporthal”. Voorzitter Dries Defossez kijkt trots naar het totaalspektakel.

“In de afgelopen decennia zijn we erin geslaagd om uit te groeien van een turnshow naar een volledig spektakel. Naast gymnastiek leggen we ook de nadruk op het gebruik van toestellen en de combinatie van dans en show. Als kers op de taart gaan we ook onze topsporters in de verf zetten, atleten die zowel nationaal als internationaal presteren en nu het beste van zichzelf geven, voor een thuispubliek. Nieuw is ook dat we dit jaar niet meer werken met een presentator. De bedoeling is om de mensen onder te dompelen in een wervelend gebeuren, zonder onderbreking.”

(CL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier