Gym Izegem zorgt voor twee vlekkeloze gymgala’s

Gym Izegem mag dit jaar 100 kaarsjes uitblazen en dat vierden ze dit weekend met twee schitterende voorstellingen van het gymgala. Alles verliep vlekkeloos en de organisatie mag terugblikken op een prachtig feestjaar. Op naar nog eens 100.

Het Izegemse gymgala kwam er voor het eerst in 1983 en dit weekend was het gala er voor de 24ste keer. Thema van deze editie was 100 jaar Gym Izegem en dat was in heel wat verschillende nummers te zien. Een heleboel turners kwamen in actie op de galavoorstelling van vrijdag 3 mei en op zaterdag 4 mei was er dan de familievoorstelling waarin ook de kleinste turners en de g-sporters een plaats kregen.

Heel veel helpers

De organisatoren van het gymgala waren na afloop heel tevreden met de voorstellingen. “Alles is prima verlopen en de aanwezigen waren lovend over wat ze te zien kregen. Dan zijn wij natuurlijk heel tevreden.” glimlacht Tony Van de Velde van Gym Izegem. “Het is geen sinecure om dit gymgala vorm te geven en op punt te zetten, maar het is ook dit jaar opnieuw gelukt met de hulp van heel veel helpende handen.”

“We hadden twee keer een volle zaal van om en bij de 640 toeschouwers dus daar zijn we natuurlijk heel tevreden mee. Niemand raakte tijdens de shows geblesseerd en ook daar zijn we natuurlijk gelukkig mee. We zitten midden in de wedstrijdweken dus onze gymnasten kunnen een blessure nu echt wel missen.” weet Tony. “We kijken terug op een prachteditie en hopen dat de komende jaren zeker te kunnen evenaren. Al denken we nu even niet aan een volgend gymgala, we genieten nog even na van dit jaar!”

(MV – Foto Bart Serroels)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.