Die werken zullen een kleine twee jaar duren. De werken omvatten onder andere het aanleggen van een gescheiden rioleringsstelsel, maar de gemeente maakt ook gebruik van de nodige werken om enkele verkeersmaatregelen in te voeren.

Zo komen er onder andere fietssuggestiestroken langs de kant van de Basijnsmolenstraat en wordt er ook een veiligere oversteek nabij de school gecreëerd. De nutswerken voor het project zullen normaal gezien al in februari 2020 starten, de start van het eigenlijke project staat gepland voor april 2020.

(BF)

Die werken zullen een kleine twee jaar duren. De werken omvatten onder andere het aanleggen van een gescheiden rioleringsstelsel, maar de gemeente maakt ook gebruik van de nodige werken om enkele verkeersmaatregelen in te voeren. Zo komen er onder andere fietssuggestiestroken langs de kant van de Basijnsmolenstraat en wordt er ook een veiligere oversteek nabij de school gecreëerd. De nutswerken voor het project zullen normaal gezien al in februari 2020 starten, de start van het eigenlijke project staat gepland voor april 2020. (BF)