GRID.LIVE aan zee programmeert nu ook Raymond en De Mens

© Fabrice Debatty
© Fabrice Debatty
Stefaan Van Volcem
Stefaan Van Volcem Freelance journalist KW

Op woensdag 21 juli kun je op het strand van Zeebrugge optredens bijwonen van twee Vlaamse kleppers van de Vlaamse rock.

GRID.LIVE is een nieuw initiatief van dezelfde organisator als Parkies, een reeks parkconcerten die zich in heel Vlaanderen voltrekken. Eerder raakte bekend dat Regi (woensdag 14 juli), De Kreuners (woensdag 4 augustus) en Bart Peeters & De Ideale Mannen (woensdag 11 augustus) een publiek op het strand van Zeebrugge in de ogen zullen kijken. De organisatoren gaven ook al de naam van Metejoor prijs, maar voorlopig blijft het wachten op bevestiging hieromtrent.

Aan dit lijstje mogen ondertussen wel de namen van Raymond van het Groenwoud en De Mens toegevoegd worden. Zij komen op de nationale feestdag van jetje geven in Zeebrugge.

Indrukwekkende songcatalogi

Ook al is Raymond ondertussen 71 jaar, de ingeweken Bruggeling blijft een onvolprezen podiumbeest, dat bij zijn aanhoorders een breed palet aan emoties weet te ontlokken.

Voor De Mens wordt 2022 een heuglijk jaar. Dan is het precies dertig jaar geleden dat Frank Vander linden en zijn bandleden de Vlaamse rockscene binnen walsten met de debuutsingle ‘Dit is mijn huis’ en het eerste album ‘De Mens’. Ondertussen kan De Mens terugvallen op een indrukwekkende songcatalogus. Uitgeweken Poperingenaar David Poltrock maakt trouwens al een hele tijd deel uit van de huidige formatie van De Mens.

Tickets voor dit nieuwe dubbelconcert zijn vanaf vandaag te koop via https://grid.live/ . Op deze website vind je ook alle praktische informatie over de op til zijnde zomerconcerten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier